Charlottenlund videregående skole

Mat på hjernen [DVD]
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Mat på hjernen [DVD]
Språk
  • Språk: Engelsk
Hylleplassering
  • DVD 613.2 M
Eier
  • Charlottenlund vgs
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 2018
Noter
  • Brtisk dokumentarserie fra 2018. Hvilke fysiske, biologiske og kjemiske prosesser ligger skjult i maten vår? Hvert program varer ca 58 min. VI ER DET VI SPISER: Vi undersøker hvordan mat gir næring og bygger opp kroppene våre. Hvorfor er surdeigsbrød bra for oss, og hvordan kan soltørket sopp forbedre kalsiumopptaket for meieriprodukter? EN SMAKSSAK: Vi undersøker hva som ligger bak duftene og smakene i maten vi spiser. Hvordan narrer jordbær oss til å tro at de er søtere enn de er? Hvordan blir smakseksplosjonen som oppstår når vi blander sjøsalt og karamell, til? MAT PÅ HJERNEN: På hvilken måte påvirker hjernen oss i matvalgene våre? Vi undersøker effekten maten vi spiser har på oss. Hva har sjokolade til felles med brystmelk, og kan vi lære noe ved å servere bier i koffein?
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      gm
*00138388
*007vd
*008171018         no 170              eng  
*019  $bee
*082  $a613.2
*096  $aDVD 613.2 M
*245  $aMat på hjernen$cNRK$hDVD
*260  $aVolda$bAV-senteret$c2018
*300  $a2 DVD (3 program á 58 min.)$blyd, kol.
*440  $aUndervisningsvideo
*520  $aBrtisk dokumentarserie fra 2018. Hvilke fysiske, biologiske og kjemiske prosesser ligger skjult i maten vår? Hvert program varer ca 58 min.
*520  $aVI ER DET VI SPISER: Vi undersøker hvordan mat gir næring og bygger opp kroppene våre. Hvorfor er surdeigsbrød bra for oss, og hvordan kan soltørket sopp forbedre kalsiumopptaket for meieriprodukter?
*520  $aEN SMAKSSAK: Vi undersøker hva som ligger bak duftene og smakene i maten vi spiser. Hvordan narrer jordbær oss til å tro at de er søtere enn de er? Hvordan blir smakseksplosjonen som oppstår når vi blander sjøsalt og karamell, til?
*520  $aMAT PÅ HJERNEN: På hvilken måte påvirker hjernen oss i matvalgene våre? Vi undersøker effekten maten vi spiser har på oss. Hva har sjokolade til felles med brystmelk, og kan vi lære noe ved å servere bier i koffein?
*546  $aEngelsk tale, undertekst på norsk.
*650 1$aMat
*650 1$aErnæring
*650 1$aKroppen
*655  $aDokumentarserier
*850  $aCharlottenlund vgs
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Charlottenlund videregående skoleDVD 613.2 M