Charlottenlund videregående skole

Middelhavet - et hav av religioner [DVD]
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Middelhavet - et hav av religioner [DVD]
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Engelsk
Hylleplassering
  • DVD 291 M
Eier
  • Charlottenlund vgs
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 2017
Noter
  • Britisk dokumentarserie. Den britiske journalisten Adrian Chiles legger ut på en reise for å forstå religionene rundt Middelhavet bedre. PROGRAM 1: 40 år gammel konverterte Adrian Chiles til katolisismen. Nå legger den britiske journalisten ut på en reise for å forstå religionene i middelhavsområdet bedre. Han oppsøker blant annet Istanbul, Jerusalem, Roma, Marseilles, Monserrat og Barcelona og møter religiøse ledere så vel som helt vanlige familier. Hva har kristendom til felles med jødedom og islam, og hva skiller disse abrahamittiske religionene fra hverandre? I denne første episoden reiser han fra Storbritannia til Israel, Tyrkia og Kroatia. / PROGRAM 2: Adrian Chiles reiser videre til Italia, Frankrike og Spania. 40 år gammel konverterte den britiske journalisten til katolisismen, og nå har han lagt ut på en reise for å forstå religionene i Middelhavsområdet bedre. Han oppsøker blant annet Istanbul, Jerusalem, Roma, Marseilles, Monserrat og Barcelona og møter religiøse ledere så vel som helt vanlige familier. Hva har kristendom til felles med jødedom og islam, og hva skiller disse abrahamittiske religionene fra hverandre?
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      gm
*00137787
*007vd
*008171018         no 118              eng
*019  $bee
*082  $a291
*096  $aDVD 291 M
*245  $aMiddelhavet - et hav av religioner$cNRK$hDVD
*260  $aVolda$bAV-senteret$c2017
*300  $a1 DVD (2 program à 59 min.)$blyd, kol.
*440  $aUndervisningsvideo
*520  $aBritisk dokumentarserie. Den britiske journalisten Adrian Chiles legger ut på en reise for å forstå religionene rundt Middelhavet bedre.
*520  $aPROGRAM 1: 40 år gammel konverterte Adrian Chiles til katolisismen. Nå legger den britiske journalisten ut på en reise for å forstå religionene i middelhavsområdet bedre. Han oppsøker blant annet Istanbul, Jerusalem, Roma, Marseilles, Monserrat og Barcelona og møter religiøse ledere så vel som helt vanlige familier. Hva har kristendom til felles med jødedom og islam, og hva skiller disse abrahamittiske religionene fra hverandre? I denne første episoden reiser han fra Storbritannia til Israel, Tyrkia og Kroatia. /
*520  $aPROGRAM 2: Adrian Chiles reiser videre til Italia, Frankrike og Spania. 40 år gammel konverterte den britiske journalisten til katolisismen, og nå har han lagt ut på en reise for å forstå religionene i Middelhavsområdet bedre. Han oppsøker blant annet Istanbul, Jerusalem, Roma, Marseilles, Monserrat og Barcelona og møter religiøse ledere så vel som helt vanlige familier. Hva har kristendom til felles med jødedom og islam, og hva skiller disse abrahamittiske religionene fra hverandre?
*521  $aFag: RLE
*546  $aEngelsk tale, undertekst på norsk.
*650 1$aReligioner$xHistorie
*651  $aEuropa
*651  $aMiddelhavet
*651  $aAsia
*655  $aDokumentarserier
*700  $aChiles, Adrian$eprogramleder
*850  $aCharlottenlund vgs
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Charlottenlund videregående skoleDVD 291 M